Lole i Europrodukt Crnač prošli dalje, ekipa iz Omiša se “prepala” Binvesta iz Posušja i nisu došli na turnir

ŠIROKI BRIJEG – Završena je još jedna večer na malonogometnom turniru Crnač 2016., a evo i rezultata:

20:30h – Lole Crnač vs Ljubotići – 5:2
21:30h – Za Dom Spremni Omiš vs Binvest Posušje – 0:3
22:30h – Europrodukt Crnač vs Klub 9 – 2:1

Lole Crnač i Ljubotići gledateljima su pružili jednu vrlo dobru utakmicu, osobito prvo poluvrijeme. Ekipa Ljubotića igrala je zaista odlično te su golovima mladog ali vrlo perspektivnog Bože Vukoje došli do vodstva od 2:0. Ipak, Lole su jače pritisnule nakon dva primljena pogotka te preko Ivice Galića i Mirka Hrkaća vraćaju utakmicu u egal. U nastavku ekipa Lola iskorištava svoje prilike te golovima Vinka Palca (2) i Mirka Hrkaća dolaze do konačnog rezultata od 5:2. Valja istaknuti kako Vinko Palac i Bože Vukoja trenutno dijele prvo mjesto na listi strijelaca sa po šest pogodaka.

Nažalost druga se utakmica nije odigrala jer smo ”izvisili” od strane ekipe iz Omiša. Jedno vrlo nekorektno i nesportsko ponašanje, nedolazak na utakmicu unatoč potvrdnom odgovoru svega nekoliko sati prije utakmice i nejavljanje na pozive netom prije, nešto je protiv čega se ne može boriti. Samim time utakmica je registrirana kao 3:0 za mladu ekipu Binvest Posušje.

U trećoj smo utakmici gledali jedan odličan sraz dvije odlične ekipe. Koliko je tvrda i neizvjesna utakmica bila potvrđuje i činjenica da se na predah otišlo s rezultatom od 0:0. Obje ekipe su imale mnogobrojne prilike za vodstvo no vratari Krolo i Bevanda bili su na visokom nivou. Sredinom drugog poluvremena Ante Mihaljević pogađa za vodstvo Europrodukta, a da stvar bude gora po ekipu Klub 9, jedan od igrača dobiva drugi žuti, odnosno crveni karton što ekipa Europrodukta preko Ante Mihaljevića koristi i dolazi do vodstva od 2:0. Branimir Barišić pogađa za 2:1, no, ekipa Kluba 9 do izjednačenja nije uspjeli stići.

Raspored utakmica za utorak, 5. 7.:

20:00h – Stolac vs HSP. Dr. Ante Starčević
21:00h – Parts vs Svadbeni salon Bagušić
22:00h – Ljuti Dolac vs Tići-Komplast

Na rasporedu su nove tri odlične utakmice, a ulog je zaista velik, ulazak među osam najboljih ekipa turnira.

SirokiBrijeg.info