Radeći na rasvjetljavanju kaznenih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, policijski službenici Uprave policije MUP-a ŽZH Ljubušk jučer su objavili fotografiju i zamolibu za pomoć u lociranju muškarca koji već duže “ordinira” kao lopov na području Županije Zapadnohercegovačke.

Nije trebalo dugo čekati kada su mediji preuzeli stvar u svoje ruke i osumnjičeni biva uskoro lociran.

Kako doznaje portal SirokiBrijeg.info, policija iz Tešnja je nakon nekoliko sati od objavljene vijesti na brojnim portali locirala osobu za kojom se tragalo, te su kontaktirali kolege u MUP-a ŽZH i dostavili im informacije o njegovoj lokaciji, tako da bi uskoro mogao doći “na razgovor” u PU Ljubuški uz policijsku pratnju, gdje ćemo nakon toga znati više informacija o njemu i što mu se na teret stavlja.

Iako smo Vas čitatelje pitali, mislite li kako pripada kojoj od političkih stranaka sa našeg području, a gdje smo stavili kao prijedloga HDZ, HDZ 1990, HRS, član nekog od mnogobrojnih HSP-ovaca ili je možda svemirac. Najviše je bilo mišljenje kako pripada HDZ-u, a nisu bile loše ocjene da pripada možda nekoj drugoj ponuđenoj opciji, a što sad zasad to ostaje nepoznanica!

POLICIJA TREBA NAŠU POMOĆ: Traži se lik koji “ordinira” po trgovinama ŽZH

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info