Home Sport Nogomet Ljuti Dolac Pekara pobjednik 15. malonogometnog Ivanjdanskog turnira Ružići 2017.

Ljuti Dolac Pekara pobjednik 15. malonogometnog Ivanjdanskog turnira Ružići 2017.

0
Ljuti Dolac Pekara pobjednik 15. malonogometnog Ivanjdanskog turnira Ružići 2017.

Pred prepunim tribinama školskog igrališta u Ružićima, u subotu 24. lipnja, završio je tradicionalni 15. po redu malonogometni Ivanjdanski turnir Ružići 2017.

Titula pobjednika malonogometnog Ivanjdanskog turnira Ružići 2017. i novčana nagrada od 1500 KM pripala je ekipi Ljuti Dolac Pekara koja je u finalnoj utakmici svladala ekipu Recreativo rezultatom 4:1. Za pobjedničku ekipu u strijelce su se upisali: Oliver Kožul, Ante Tole, Mario Karačić i Denis Ćorić po jedan pogodak. Za Recreativo pogodak je postigao Josip Grubišić. Za osvojeno drugo mjesto ekipi Recreativo pripalo je 500 KM.

U utakmici za treće mjesto ekipa Restoran Charisma Fast Food “Gladne Oči” nije se pojavila te je pobjeda i treće mjesto pripalo ekipi Veterani Grude 1 koji su dobili i novčanu nagrada od 300 KM.

Od mlađeg uzrasta, tići, prvo mjesto osvojila je ekipa Grude koja je svladala ekipu Šampioni rezultatom 5:0. Za kategoriju početnici prvo mjesto osvojila je ekipa HNK Grude nakon što je ekipa Čerin diskvalificirana. U kategoriji pionira prvo mjesto osvojila je ekipa Hendikep koja je rezultatom 3:1 svladala ekipu Cosa Nostra.

Finalna utakmica u kategoriji juniori odigrana je između domaće ekipe Autsajder i ekipe Nulta Kocka. Rezultatom 4:1 ekipa Nulta kocka svladala je ekipu Autsajder. Organizatori su za kategoriju juniori osigurali novčani nagradni fond. Ekipa Nulta Kocka osvojila je 500 KM, dok je ekipi Autsajder pripalo 200 KM.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Danijel Vasilj (Ljuti Dolac Pekara), a titula najboljeg vratara pripala je Tomislavu Bogdanu (Ljuti Dolac Pekara).

Nagrade i medalje pobjednicima uručili su: Ljubo Grizelj, načelnik općine Grude, Draženko Vranješ, predsjednik OV općine Grude, Ivan Leko, predsjednik općinskog odbora HDZ-a, Frano Glavaš, član općinskog odbora predsjedništva HDZ-a, Slavo Logara, predsjednik MZ Ružići, Zdravko Konžda – Grše i Božana Iličić.

Na kraju programa, nakon dodjele nagrada, uz bogatu i vrijednu tombolu, feštalo se do kasnih večernjih sati.

Više fotografija na: Grude-online.info