Ljubuški ne dozvoljava promidžbene oglase i plakate da se postavljaju na stabla, pročelja zgrada, ograde, stupove javne rasvjete…

Služba za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove Grada Ljubuškog poslala upozorenje političkim subjetkitima u Ljubuškom da nije lijepe predizborne plakate na određenim mjestima po gradu.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Imajući u vidu nadolazeće Lokalne izbore koji će se održati dana 15. studenoga 2020. godine, te provođenje kampanje za iste od strane političkih subjekata koji su registrirani za izborni proces, Služba za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove Grada Ljubuškog upozorava sve političke subjekte da promidžbene oglase i plakate ne postavljaju na stabla, pročelja zgrada, ograde, stupove javne rasvjete, prometne signalizacije, objekte i uređaje koji nisu namijenjeni u te svrhe, a koji će se koristiti za provođenje izborne kampanje.

Također Vas molimo da po završetku izborne kampanje uklonite plakate i drugi promidžbeni materijal.

Na temelju članka 66. Odluke o komunalnom redu i komunalnim djelatnostima prekršajno će se kazniti svi politički subjekti koji ne postupe sukladno gore navedenim mjerama, priopćeno je.