Ljubušaci podrškom humanitarnom projektu “Bolji život” ponovno pokazali da imaju veliko srce

LJUBUŠKI – Humanitarni projekt “Bolji život” drugu godinu za redom u gradskom parku su organizirali vlasnici cateringa “Hrstić” i Udruga roditelja djece s posebnim potrebama “Duga”.

Večer se odvijala uz muziku uživo, hranu i piće. Također, posjetitelji su mogli na štandovima kupiti razne rukotvorine koje su izradili članovi Udruge „Duga“, kao i fotografije koje je donirao Foto klub Fokus Ljubuški.

hplj2772016 2

Sva sredstva prikupljena tokom večeri kupnjom rukotvorina, pićem i hranom te svaki dobrovoljni prilog je namijenjen pomoći u radu Udruge Duga. Njihov osmijeh je nagrada svima koji su pomogli. Skupljeno je 15 630 KM.

Prepun Gradski park dokaz je da je ovo samo jedan u nizu projekata kojim su Ljubušaci dokazali da oni imaju veliko srce. Malim odricanjem su omogućili veliki osmjeh na licima ove djece, svjesni i ponosni da to nisu učinili samo za njih nego i za sebe, jer tako uz njih svi mi postajemo bolji ljudi.

hplj2772016 4

“Dobra večer dragi prijatelji i dragi gosti. Hvala Vam što ste došli večeras u ovako velikom broju. Što ste nas i ovu godinu podržali u realizaciji projekta “Bolji život”. Vođeni prošlogodišnjim iskustvom vjerujemo da ćemo svi skupa uživati u ovoj divnoj ljetnoj večeri, lijepoj i toploj kao što su i ovi naši mali prijatelji zbog kojih smo tu. Nema riječi koja bi pokazala njihovu radost, a i njihove se rukice ne mogu toliko raširiti koliko vas oni skupa žele zagrliti. Pokažimo im ponovno večeras da udruga Duga nosi s razlogom ovo ime. Oni su neizbrisive duge na našem nebu i u našim životima. Našim dolascima mi pokazujemo da ih volimo kao što oni vole nas. Od srca se u ime organizatora Catering Hrstić želim zahvaliti svim sponzorima koji su nam pomogli u realizaciji ovog projekta.” – rekla je Katarina Hrstić u ime organizatora projekta Bolji život.

hplj2772016 3

Humanitarna akcija: Prodaja slika foto kluba Fokus

Sinoć se u parku nalazio štand na kojem su članovi Foto kluba Fokus prodavali fotografije koje su slikali svojim fotoaparatima te izložili na njihovoj prvoj izložbi koja je bila dio službenog programa i postala sastavnim djelom svečanog obilježavanja i programa Dana općine Ljubuški.

Oni zaista uživaju u ljepoti koju slikaju svojim fotoaparatima, a vi uživajte u njihovim fotografijama na zidovima svojih kuća te tako pomozite udruzi Duga. U albumu pogledajte još par slika koje su ostale od sinoć. Možete ih kupiti po cijeni od 60 KM ako im se javite u inbox.

Sav prihod od prodaje slika ide udruzi roditelja djece s posebnim potrebama “Duga” Ljubuški.

Više fotografija na: LJportal.com