Tradicionalno, i ove godine sredinom mjeseca srpnja, na Centru malih športova održava se 16. Malonogometna liga Mjesnih zajednica i 9. Malonogometna liga sudionika Mjesnih zajednica do 16 godina starosti.

Organizator navedenog sportskog događaja je Javna ustanova “Kulturno-športski centar” Ljubuški, koja je već započela sa pripremama oko organizacije, kako bi i ove godine, sportska manifestacija, koja privlači najveću pozornost i interes, kako publike tako i sudionika u Ljubuškom i šire, bila uspješna kao i prethodnih godina.

Stoga pozivamo sve zainteresirane Predsjednike ili predstavnike Mjesnih zajednica s područja Ljubuškog da se odazovu na sastanak s organizatorom, koji će se održati u Gradskoj knjižnici Ljubuški, u srijedu 05. lipnja 2019. godine, s početkom u 10 sati.

Napominjemo da je Javna ustanova “Kulturno-športski centar” Ljubuški, u suradnji s Gradom Ljubuški, Vladom Županije Zapadnohercegovačke i resornim ministarstvima, osigurala sredstva za realizaciju ovogodišnje Malonogometne lige Mjesnih zajednica grada Ljubuški, tako da sudionici Lige i ove godine neće plaćati kotizaciju za nastupe u istoj.

Za sve dodatne upite i informacije možete nas kontaktirati!

Kontakt osobe su:

Slaven Tomić
Struči suradnik za sport i rekreaciju
e-mail:slaven.osj@gmail.com, slaven.tomic@tel.net.ba
tel/mob: +387 63 321 590

Ivan Bebek,
Ravnatelj JU “KŠC” Ljubuški
e-mail: ivan.ljubuski@gmail.com, ksc.ljubuski@gmail.com
tel/mob: +387 63 036 777

LjPortal.com