Krenula hvale vrijedna Humanitarne akcija “Matura za 5” za sve maturante koji su slabijeg imovinskog stanja

Humanitarna akcija “Matura za 5.” pomaže već treću godinu za redom svim maturantima koji su slabijeg imovinskog stanja.

Jedna od organizatorica ovog hvale vrijednog projekta Mateja Lovrić, kazala je za portal Sirokibrijeg.info kako je ova akcije iz godine sve više prihvaćena, kao i to da je projekt “Matura za 5.” kroz zadnje dvije godine održavanja puno pripomogao mnogim budućim maturantima kao i njihovim obiteljima da matura brojnih školaraca ne bude stresna što se troškova tiče, a vremena nisu blagonaklona velikim novčanim izdacima.

Haljine, odjela, obuću, nakit, torbice, frizure, make-up i nadogradnju noktiju. Sve to je potrebno jednom maturantu kako bi tu oproštaju večer od školskih kolega ugodno proveo.

Organizatori pozivaja sve ljudi koji poznaju nekoga kome je potrebna pomoć ili žele pomoći sa darivanjem (haljina, odjela, obuće, nakita, torbica) kako to mogu učiniti javljanjem na facebook grupu “Matura za 5” ili izravno na kontakt br. 063/950-738 (Mateja Lovrić) ili preko njenog privatnog facebook profila, koja će vam kazati više informacija o tome kako i Vi možete biti dio ove akcije i na taj način pripomoći našim maturantima kako bi zajedno sa svojim školskim kolegama proveli tu posebnu večer.

Kako nam je kazala Mateja, u prošloj godini su opremili 132 maturanta iz cijele Bosne i Hercegovine kao i dvije djevojke iz Hrvatske. Napomenimo i to kako maturanti ostaju anonimni.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info