Krehin Gradac dominirao druge večeri MNT “Crnač 2016.”

ŠIROKI BRIJEG – U prvoj utakmici ekipa Pologa pokazala se kao i više nego dostojan protivnik poznatim futsal imenima, Luketinu, Osredkaru, Koturoviću, Grbiću i drugima. Šok za ekipu Trn WWin već u trećoj minuti susreta kada pogotkom Hrvoja Čuića ekipa Pologa dolazi u vodstvo. Golom Ivana Brkića ekipa Trn WWin dolazi do izjednačenja a preko Grbića i Koturovića i do vodstva od 3:1. Ipak, ekipa Pologa se ne predaje te preko Hrvoja Čuića smanjuje rezultat da bi u posljednjoj minuti Ivo Ramljak poravnao rezultat. Lutrijom kaznenih udaraca ekipa Trn WWin osigurala je prolaz u idući krug.

Brojni preokreti obilježili su drugu utakmicu. Ekipa Mrkodola imala je vodstvo gotovo do pred kraj utakmice no ponajviše zbog iscrpljenosti (igrali su bez rezervnih igrača) nisu uspjeli održati tu prednost. Ekipa Crne Lokve pobjednički gol postiže 30 sekundi prije kraja utakmice. Golove za Mrkodol postigli su Ivan Bagarić i Luka Papac(3) a za Crne Lokve Mile Galić, Josip Brekalo, David Galić. Ivan Ljubić i Hrvoje Soldo.

U trećem susretu između ekipe Mauša i ekipe HSP. Dr. Ante Starčević gledali smo jednu vrlo tvrdu utakmicu. Ekipa Starčevića odlazi na odmor s prednošću od 1:0 ali već na početku drugog poluvremena ekipa Mauša dolazi do poravnanja. Deset minuta prije kraja utakmice ekipa HSP. Dr. Ante Starčević dolazi u vodstvo a par minuta nakon i do konačnog rezultata od 3:1. Golove za HSP. Dr. Ante Starčević postigli su Zoran Skoko, Nikola Mikulić te je treći gol bio autogol, a za Maušu Martin Ivanković.

U četvrtoj utakmici ekipa Krehin Gradac pokazala se kao bolja ekipa u odnosu na ekipu Izbično iako ni ekipa Izbična nije bila bez svojih prilika. Utakmica je bila u egalu do polovice prvog poluvremena no onda Krehin Gradac dolazi do prednosti koju su znatno povećali u drugom poluvremenu. Golove za ekipu Krehin Gradac postigli su Matej Pehar (3), Anton Pehar, Antonio Prusina (2).

Rezultati druge večeri malonogometnog turnira Crnač 2013:

19:30h – Trn WWin vs Polog – 11:10 (3:3)
20:30h – Crne Lokve vs Mrkodol – 5:4
21:30h – Mauša vs HSP. Dr. Ante Starčević – 1:3
22:30h – Izbično vs Krehin Gradac – 0:6

I danas nas očekuju četiri vrlo zanimljive utakmice s brojnim mladim nadolazećim zvijezdama futsala stoga se itekako isplati doći i pogledati njihove majstorije.

Raspored utakmica za petak, 24. 6.:

19:30h – Caffe Buljan vs Frizerski salon Mićo
20:30h – SRC. Tucak vs Ljuti Dolac
21:30h – Uzarići vs Pavković Paneli
22:30h – Lukas vs Hercegovačko Pivo

SirokiBrijeg.info