U pripremi je 1. izdanje Boćanskog ljeta u organizaciji Broćanske udruge mladih koje će se održavati kroz period 7. meseca na području Brotnja. Cilj ovoga projekta je probuditi poprilično uspavanu atmosferu koja prevladava u Brotnju tijekom ljetnih dana.

Održati će se niz događaja koji će biti tematski podijeljeni. Tako da se za svakoga pronađe nešto zanimljivo. Jedan od događaja održati će se 17.7. i biti će vezan za ulicu, odnosno čari koje nam ulica može pružiti. Umjetničke grafite, razne zabavne performere i izvođače.

Povodom nadolazećeg projekta organizatori pozivaju zainteresirane kreativce, autore, umjetnike da se prijave za učešće. Prijaviti se možete u kategorijama:

vizualnih umjetnosti (mural, fotografija)

glazbe

plesa

raznih performansa.

Ukoliko smatrate da posjedujete neki talent koji bi mogao biti atraktivan za posjetitelje, ne propustite ovu prigodu da steknete novo iskustvo i odlično se zabavite.

Prijava treba sadržavati:

-Ime i prezime

-Kontakt podatke

-Mjesto iz kojeg dolazite

-Opis performansa, skicu murala ili fotografiju (ovisno za što se prijavljujete)

Navedene podatke pošaljite na e-mail: [email protected] ili u inbox Facebook stranice “Broćanska udruga mladih – BRUM“. Poziv je otvoren do 30.6.2018.

Sudionici će imati osiguran obrok te smještaj ukoliko putuju iz udaljenijih mjesta. Više informacija će dobiti nakon prijave te razne poklone nakon sudjelovanja.

Osim odlične zabave, imati ćete priliku uživati i u vrhunskoj glazbi koju će svirati lokalni bendovi, stoji u priopćenu otrganizatora.

Portal SirokiBrijeg.info je ponosni medijski promotor ovog hvale vrijednog kulturnog događaja!