ŠIROKI BRIJEG – Večeras će, u Gradskoj sportskoj dvorani Pecara, u susretu 4. kola lige za prvaka, snage odmjeriti HKK Široki i momčad Leotara iz Trebinja. Utakmica počinje u 19 sati i cijelokupni prilog ide u humanitarne svrhe, za nabavu invalidskih kolica i vozila za prijevoz invalidne osobe.

Naime, početkom veljače, udruga „Inicijativa za Široki“ je pokrenula akciju pod nazivom „Srušimo prepreke“ u sklopu koje se prikupljaju sredstva za nabavu vozila za prijevoz osobe sa invaliditetom i nabavu invalidskih kolica za naša dva sugrađanina, Stipu Ljubića i Nikicu Bilaća.

U sklopu akcije je pokrenut i humanitarni telefon. Pozivom na broj 092 890 820 donirate 2 KM.

„Veliki broj fizičkih i pravnih osoba se do sada uključilo u ovu akciju i svojim prilozima ili pozivima pomažu da prikupimo dovoljno sredstava za nabavu potrebnih pomagala za naša dva sugrađanina. Pozivamo vas da večeras dođete u GSD Pecara i kupovinom ulaznice podržite ovu humanitarnu akciju kao i naše mlade košarkaše koji su se pridružili ovoj akciji. Zahvaljujem se njima kao i cijeloj upravi HKK Široki na sudjelovanju u ovoj humanitarnoj akciji“ – izjavio je predsjednik udruge „Inicijativa za Široki“ Igor Slišković

„HKK Široki je uvijek spreman pomoći i rado se odazivamo na pozive za sudjelovanje u humanitarnim akcijama. Odazovite se i vi i zajedno sa nama pomozite našim sugrađanima da dobiju potrebna pomagala kako bi se mogli kretati bez prepreka. Dođite večeras na Pecaru u 19 sati i pokažimo veliko srce Širokog Brijega“ – izjavio je direktor kluba Igor Jeličić.

Svi vi koji niste u mogućnosti doći na utakmicu pozovite broj humanitarnog telefona 092 890 820 i tako donirajte 2 KM za akciju „Srušimo prepreke“.

SirokiBrijeg.info