Košarkaši Širokog na Pecari dočekuju Slobodu

Utakmica 15. kola Lige 11 Prvenstva BiH između HKK Široki – KK Sloboda igra se sutra – srijeda 24.01.2018. u 18:00 sati na Pecari.

(SPONZOR OVE UTAKMICE JE CENTRAL OSIGURANJE) Na utakmici gledatelje očekuje i standardna nagradna igra u kojoj se mogu osvojiti poklon paketi od sponzora.

Za službenu Facebook stranicu HKK Široki – utakmicu je najavio trener Damir Vujanović:

„Malo smo zaronili psihološki poslije poraza u Vogošći i sad se moramo vratiti. U Vogošći nam se ponovila priča s Bosnom, gdje smo loše ušli u utakmicu i kada smo je kod rezultata 63:61 trebali prelomiti u svoju korist nismo dobro reagirali. Ovaj put, na žalost, nisu dobro reagirali najiskusniji igrači, a ostali smo i bez Lončara zbog pet prekršaja i izgubili. Jednostavno, nemamo igrača ekstra kvalitete koji bi u presudnim trenucima preuzeo odgovornost. Što je tu je, moramo gledati naprijed. Utakmica sa Slobodom ključna je i za njih i za nas u borbi za plasman u Ligu za prvaka. Mogla bi izravno odlučiti tko će otići među najbolje momčadi u ligi, a tko otpasti. Bez obzira na to što je Sloboda izgubila u Hadžićima, nije to nikako momčad za podcjenjivanje. Oporavio im se Rikalo, doveli su dvojicu Amerikanaca i bit će teško. Za pobjedu ćemo morati uložiti puno energije, dati i više od naših realnih mogućnosti. Jedino tako možemo do cilja i naravno, uz dosta pameti u organizaciji napada. Pozivam publiku da nas dođe podržati.“

SirokiBrijeg.info