Kompletira pretkolo MNT “Crnač 2016.”, od večeras kreću prva kola turnira

Završena je još jedna večer na malonogometnom turniru Crnač 2016.,

A evo i rezultata:

20:00h – Pola-pola vs Buhovo – 5:1
21:00h – Moja mater te traži vs Binvest Posušje – 1:2
22:00h – Parts vs Jimmy Woo – 7:4

U prvoj utakmici mlada ekipa Buhova nije imala svoj dan te nisu uspjeli svladati vrlo dobru ekipu Pola-Pola. Igrači potonje ekipe kontrolirali su rezultat cijelu utakmicu te su na taj način osigurali prolaz dalje. Strijelci za Pola-Pola bili su Denis Musa, Josip Pinjuh, Mate Barać i Marin Kutle (2) dok je počasni pogodak za ekipu Buhova postigao Marko Ćosić.

Ponajbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu turnira gledali smo u srazu publici vrlo drage ekipe Moja mater te traži te mlade ali odlično uigrane ekipe Binvest Posušje. Ekipa Binvesta već u trećoj minuti vodi 2:0 a ekipa MMTT smanjuje rezultat u šestoj. Prilike su sijevale na obje strane a ekipa MMTT imala je nekoliko stopostotnih prilika za izjednačenje no jednostavno nisu imali sreće. Valja napomenuti kako je ekipa Binvesta promašila i kazneni udarac. Golove za Binvest Posušje postigli su Ante Stipić i Dario Penava dok je za MMTT pogodio Ante Ćužić.

Vrlo dinamičnu i atraktivnu utakmicu gledali smo u trećem susretu večeri između ekipe Parts i ekipe Jimmy Woo. I jedni i drugi postigli su briljantne zgoditke no ipak za nijansu bolja je bila ekipa Partsa. Golove za Parts postigli su David Zovko (3), Kristijan Puljić (2), Franjo Galić i Franjo Skoko, a za Jimmy Woo Hrvoje Jurić, Filip Leko, Marko Žulj i Karlo Bošnjak.

Danas, ponedjeljak 27. 6. nas očekuju utakmice prvog kola turnira a raspored je slijedeći:

20:00h – Jelčić gradnja vs Tići-Komplast
21:00h – Lole Crnač vs Caffe Buljan
22:00h – Svadbeni salon Bagušić vs Škripari

Odlične utakmice su zagaranitrane, očekuju nas vrlo dobre ekipe s brojnim odličnim igračima te će biti zanimljivo pratiti tko će osigurati prolaz u drugi krug.

SirokiBrijeg.info