Home Ostale rubrike Auto - Moto Kolone Mercedesa stižu u nedjelju u Široki Brijeg

Kolone Mercedesa stižu u nedjelju u Široki Brijeg

0
Kolone Mercedesa stižu u nedjelju u Široki Brijeg

ŠIROKI BRIJEG – Samo dva dana dijele nas od 2. Mercedes Meetinga Hercegovina koji će se održati u nedjelju 26. lipnja u Širokom Brijegu u organizaciji Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina. Riječ je o skupu vlasnika i ljubitelja Mercedes-Benz automobila iz nekoliko zemalja koji će se i ove godine okupiti u Širokom Brijegu točnije na Trnskoj cesti 120 u naselju Trn.

Skup je međunarodnog karaktera te organizatori očekuju više od 2.000 posjetitelja i 400 automobila iz BiH, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Austrije, Mađarske, Njemačke i Švicarske. Početak okupljanja je u 13.00 sati, a Meeting će svečano otvoriti u 14.30 sati gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.

U 15.00 sati bit će održan defile automobila ulicama Širokog Brijega, a po povratku na plato održavanja Meetinga bit će snimljena velika milenijska fotografija u čijem snimanju će sudjelovati svi posjetitelji.

Iz bogatog programa izdvajamo izložbu oldtimera, a najstariji među njima bit će Mercedes-Benz SSK iz 1929. godine. Uz najstarije Mercedese, posjetitelji će moći uživati u najnovijim linijama ove marke automobila koje će izložiti auto saloni iz Hercegovine.

U 17.00 sati održat će se pokazna vježba Gorske službe spašavanja Široki Brijeg i Vatrogasnog društva Široki Brijeg koji će simulirati spašavanje vozača i suvozača iz zapaljenog automobila, naravno u kontroliranim uvjetima. Nakon toga svi posjetitelji bit će upoznati s time kako pomoći osobama unesrećenima u prometnoj nesreći.

Nakon pokazne vježbe, točnije u 18.00 sati uslijedit će izbor najboljih automobila u četiri kategorije, a u 19.00 sati posjetitelji će moći sudjelovati u zabavnim igrama gdje će moći osvojiti nekoliko nagrada.

Tijekom cijelog dana prikupljat će se bogata humanitarna tombola čiji će cijeli iznos biti, kao i prošle godine, doniran Domu ”Marija naša nada” iz Širokog Brijega koji skrbi za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju. Izvlačenje dobitnika tombole održat će se u 20.00 sati.

Što se tiče zabavnog dijela programa, za odličnu atmosferu tijekom cijelog dana pobrinut će se službeno najbolji DJ u BiH – DJ KiX, a u 20.30 sati posjetitelji će se moći opustiti uz koncert Tamburaša s kamena.

Svim posjetiteljima osiguran je besplatan bežični internet kojeg omogućuje HT Eronet, dok će jelo i piće biti po promotivnim cijenama.

Cijeli događaj, uključujući i defile, bit će sniman iz zraka. Za sve dodatne informacije možete se javiti organizatorima na Facebook stranici Mercedes Fan Klub Hercegovina.

SirokiBrijeg.info