Koju matematiku je FABUS priznao dr. Zoranu Galiću?

Dr. Zoran Galić, prvi bh granični policajac je doktor znanosti i pravi primjer HDZ-ove obrazovne evolucije.

Ovaj FABUS-ovas je Čovićev snažni oslonac, a najvećim dijelom kadrovira i kontrolira čelnike MUP-a ZHŽ posljednjih desetak godina. Već je dvije godine je predmet interesa federalnih inspektora i Dragana Lukača, kojeg bi Čović i Galić rado smjenili s te funkcije, jer su iskočili problemi oko milijunske pljačke novca UniCredit banke na Dužicama, između Gruda i Širokog Brijega. Podsjetimo, direktor FUP-a Dragan Lukač je kazao kako je to najveća pljačka u povijeti BiH!

Zanimljiv je taj FABUS. Student se upiše na redovan studij, odmah preskoči dvije godine, priznaju mu matematiku s Prava (ups. na Pravu nema matematike), onda mu priznaju tokarsku matematiku i dobijete novopečenog stručnjaka za bankarstvo.

Pitanje je zbog čega na FABUS-u nema matematike?

Možda bankarstvo u Srbiji za računanje koristi računaljku ili oni to rade na prstiće, broje novce.

Sve ove obrazovne nedostatke u MUP-u ZHŽ nitko nije primjetio, a, gle čuda, to nije primjetila ni tužiteljica Kristina Nogalo, ali zato jesu u drugoj državnoj instituciju zbog čega su nastale velike turbulencije oko svih uključenih u teške nezakonite radnje s krivotvorenjima obrazovnih diploma.

Dr. Zoran Galić se s lažnim diplomama još koprca u jadu hrvatskih i bh institucija, predstavlja državu, a kada se s predstavnicima MUP-a Hrvatske nađe za istim stolom isti kažu kako nemaju izbora, ali da su upoznati sa stanjem stvari.

Ljubuski.net