Knešpolje i Ljubotići u finalu Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega

ŠIROKI BRIJEG – Knešpolje i Ljubotići igrat će u finalu Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

U prvom polufinalnom susretu igranom u petak navečer na terenu Prve osnovne škole u Klancu, Knešpolje je s 4:1 slavilo protiv Turčinovića. Već nakon prvog poluvremena, prošlogodišnji finalisti imali su 3:0. Turčinovići su u nastavku uspjeli smanjiti rezultat, a nakon što su nisu uspjeli realizirati priliku za postizanje drugog pogotka, kazna je uslijedila na drugoj strani te je Knešpolje mirno ušlo u samu završnicu. Mogao je rezultat biti i uvjerljiviji, no vratnica se Knežepoljanima ispriječila četiri puta.

Podsjećamo, Knešpolje je prošle godine u finalu izgubilo 2:1 od Lijeve Obale te će ove godine imati drugu priliku za odlazak do samog kraja.

U drugom polufinalnom susretu Ljubotići su sa 6:2 pobijedili Desnu Obalu te se plasirali u svoje prvo finale. Već na samom početku utakmice vidjelo se na koju će stranu otići utakmica jer Ljubotići su u prvih nekoliko minuta vodili s dva pogotka razlike, a do kraja nisu prokockali prednost.

Finale će se igrati na stadionu Pecara 17. kolovoza, a prijenos utakmice, koji će biti rađen u produkciji MediaStream i HercegovinaLive, moći ćete pratiti na portalu Jabuka.tv. Također, sve utakmice play-off faze bile su u izravnom prijenosu.

Na poluvremenu prve utakmice nastupili su kadeti Hrvatskog cheerleading kluba Široki, a prije početka utakmica održana je minuta šutnje u sjećanje na poginule branitelje u VRO ”Oluja”.

Jabuka.tv