Jedan od najboljih bosanskohercegovačkih klubova NK Široki Brijeg gostovat će u Kiseljaku. Širokobriježani će na Stadionu hrvatskih branitelja odigrati prijateljski susret protiv Nogometnog kluba Kiseljak, javlja portala ARTinfo.ba.

Utakmica će se odigrati 6.rujna, a početak je zakazan za 16 i 30. Taj tjedan je reprezentativna stanka, koju će nogometaši s Pecare iskoristiti za prijateljski susret protiv Kiseljaka. Kiseljak i Široki Brijeg gaje prijateljske odnose, mnogo je igrača iz kiseljačke škole nogometa pojačalo redove ovog kluba.

Također, Stipo Marković, sada član Lokomotive, omiljen je i u gradu i u klubu, te je dao veliki obol uspjesima Širokog Brijega.

Svoj dolazak navodno su najavili i gostujući navijači, Škripari. Kiseljačke Prikaze zaželjele su dobrodošlicu Škriparima, te će biti upriličeno i druženje ovih navijačkih skupina. Jedna skupina navijača iz Kiseljaka redovna je na tribinama stadiona Pecara.

No, prije prijateljskog susreta oba kluba moraju odraditi prvenstvene oglede. Široki Brijeg traži pobjedu u gostima kod Zvijezde u subotu, dok će Kiseljak prvi dan rujna ugostiti Slogu, i pokušati upisati nova tri boda.

Kiseljak će tako nakon Željezničara igrati i s još jednim velikim klubom iz BiH ove godine.

ARTinfo.ba