Kapetan Dino Ćorić upisao nova tri boda za ekipu s Pecare

Još jedna minimalna pobjeda Širokog. Nakon Mladosti (2:1) i GOŠK-a (1:0), “Plavo-bijeli” su bili bolji i od Krupe.

Ali, malo tko je mogao očekivati da će Ćorićev gol iz 14. minute biti i odlučujući. Jer, Karačićevi izabranici stvorili su još sedam-osam izglednih situacija pred golom Krupe, no mreža iza leđa Kolaka više se nije zatresla.

Jović je izvrsno prošao po lijevoj strani, ubacio pred gol Krupe, a Ćorić natrčao i glavom pogodio za vodstvo Širokog. Već u 18. minuti lako je moglo biti 2:0. Jović je odlično šutirao, međutim lopta je odsjela na vratnici. Nakon toga Ćorićev pokušaj u 29. minuti obranio je Kolak, kao i Jovićev pet minta kasnije, glavom iz neposredne blizine.

Ćorić je u 56. minuti bio neprecizan iz idealne pozicije, a potom su Pervan i Jović zakasnili na odličan ubačaj Cipetića. Pervan je u 73. minuti izbio sam pred gol Krupe, pokušao je prebaciti Kolaka, ali vratar gostiju ga je “pročitao” i ostalo je 1:0.

STRIJELAC: 1-0 Ćorić (14).

ŠIROKI BRIJEG: Zlomislić, Cipetić, Čuljak, Ćorić, Jović, Marić (65. S. Jurić), Stanić, Radeljić, Vukoja (85. Angelov), Matić, Pervan (76. Mašić).

KRUPA: Kolak, Karišik, Redžić, Makitan, Dujaković, Palić (46. Puzigaća), Svraka (74. Blažević), Maksimović (88. Aćimović), Andrejić (77. Pavlović), Mandić, Nikolić (46. Vukmanović).

NK Široki Brijeg