Home Sport Nogomet Jure Glavina prvo veliko pojačanja HŠK Posušja za nastavak sezone

Jure Glavina prvo veliko pojačanja HŠK Posušja za nastavak sezone

0
Jure Glavina prvo veliko pojačanja HŠK Posušja za nastavak sezone

Maratonskim pregovorima koji su vođeni proteklih dana oko igračkog kadra, rano jutros riješeno je i prvo pojačanje HŠK Posušja.

Predsjednik Damir Jurišić jutros je priopćio šefu struke Leu Sliškoviću i medijima, da je klub angažirao dvadeset osmogodišnjeg Širokobriježanina Juru Glavinu.

Jure Glavina u svojoj karijeri nosio je dres NK Široki Brijeg, HNK Čapljina, HNK Branitelj Mostar, NK Sloga Ljubuški, FC Drensteinfurt, HŠK Posušje, a svoj posljednji angažman imao je u prvaku Kanade FC Toronto.

Glavina je već nosio dres plavo-bijelih, a na ponovni povratak odlučio se nakon što je predsjednik Jurišić iznijeo ambicije kluba za ovu sezonu.

Nakon dogovora, Jure Glavinu kratko je prokomentirao svoj potpis za Posušje:

„Presretan sam što sam ponovno obukao dres Posušja i nadam se kako ćemo ove sezone sa našim navijačima napokon donijeti toliko željenu titulu prvaka Druge Lige FBiH-Jug“! Veselim se igrama u Posušju i hvala predsjedniku i šefu struke na ukazanom povjerenju. Jure Glavina prvo je pojačanje Posušja u zimskom prijelaznom roku, a čelnici kluba s Mokrog Doca najavljuju još dva igrača koja će pojačati redove plavo-bijelih!

Juri Glavini želimo dobro došlicu na Mokri Dolac i želimo mu mnogo golova u svetom dresu, priopćili su iz HŠK Posušja.

SirokiBrijeg.info