ŠIROKI BRIJEG – Juniori Širokog Brijega savladali su jučer na svom terenu ekipu banjalučkog Borca rezultatom 5:0 i tako se plasirali u finale nacionalnog kupa u svojoj konkurenciji.

Gosti su došli u Hercegovinu sa prednošću od jednog pogotka, ali su domaći već u prvom poluvremenu postigli tri pogotka i tako anulirali prednost gostiju te stvorili zalihu za prolazak dalje.

sirborj22042016 2

Marić u 24. i Bondža u 39. minuti su postigli pogotke za prednost Širokobriježana na poluvremenu. Domaći su i u drugom poluvremenu bili bolji protivnik, a svoju bolju igru su krunisali sa tri pogotka. Jurić je postigao pogodak u 59. minuti za prednost od 3:0 i bilo je jasno da će domaći u finale.

U posljednjih deset minuta domaći su postigli još dva pogotka. Buhač u 82. minuti i Bojo u 87. minuti iz jedanaesterca postavili su konačan rezultat u ovom duelu.

sirborj22042016 3

U finalu ih čeka ekipa Sarajeva, pa ćemo gledati reprizu prošlogodišnjeg finala u kojem je Bordo ekipa bila uspješnija.

NK ŠIROKI BRIJEG: Zlomislić, Bajo M. (Stojić), Nikić, Vukoja (Bojo), Milićević, Gašpar (Buhač), Vukoja Z., Marić, Grbešić, Bondža (Ilijašević) i Jurić (Zovko).

FK BORAC: Pupovac, Popović, Petrović, Milić, Babić, Trninić, Trivan (Maksimović), Majetić (Mikić), Milosavljević (Milaković), Perišić (Stanković) i Zekanović (Jović).

Sport1.ba