FOTO: Mili Marušić

Nakon jučerašnjeg lošeg vremena koje je srprječilo nastavak odigravanja utakmica MNT “Crnač 2016.” danas se nastavljamo s četiri utakmice.

Raspored utakmica za danas, 2.7.:

19:30h – Stolac vs Hercegovačko pivo
20:30h – Obuća Bena Banja Luka vs Uzarići
21:30h – Korak vs Pola-pola
22:30h – Mepas vs Pekarna Vilson

Prva nam utakmica donosi sraz mlade ali iznimno perspektivne ekipe Hercegovačkog piva protiv odlične i uvijek jake ekipe Stolac. Zasigurno će to biti pravi spektakl i šteta je što ćemo se morati oprostiti od jedne od ovih ekipa već u prvom kolu.

U drugoj utakmici gledati ćemo ekipu Uzarića koja je deklasirala svog prošlog protivnika, no ovaj put će imati teži zadatak jer ih s druge strane očekuje ekipa iz Banja Luke.

Napokon ćemo imati priliku gledati i ekipu Korak, jednog od favorita za završnicu turnira. Kako doznajemo, za Korak bi trebali igrati Ivanković, Bošković, Bevanda, Galić i drugi. No, sigurno je da neće imati lagan posao protiv vrlo dobre ekipe Pola-pola.

U posljednjoj utakmici večeri, branitelj naslova, ekipa Mepas igrati će protiv mlade ekipe Pekarne Vilson. Put prema obrani naslova pobjednika turnira u Crnču za ekipu Mepas počinje danas, no, ekipa Vilson zasigurno nije bez šansi za prolaz s obzirom na igru kakvu su pokazali do sada.

SirokiBrijeg.info