Josip Zelenika izabran za predsjednika Gradskog odbora HSS-a Široki Brijeg

ŠIROKI BRIJEG – U subotu, 10. lipnja 2017 godine u Širokom Brijegu održana je osnivačka sjednica gradskog odbora HSS-a BiH u Širokom Brijegu.

Dosadašnji povjerenik HSS-a u Širokom Brijegu Josip Zelenika rekao je kako mu je čast što mu je povjerena funkcija koju će obnašao, te da mu je posebno drago to što se u srcu Hercegovine širi politički pluralizam.

U izbornom dijelu za predsjednika Gradskog odbora HSS-a izabran je dosadašnji povjerenik stranke Josip Zelenika. Također je izabrano je i dvoje potpredsjednika, tajnik i rizničar gradskog odbora, kao i članovi istoga.

Potpredsjednici gradskog odbora su: Tomislav Lasić i Ivana Ćavar, funkciju tajnika će obnašati Željko Ćavar, dok je za rizničara izabran Marko Crnjac.

U gradskom odboru, uz gore navedena imena su i: Branimir Galić, Damir Ivanković, Slaven Crnjac, Nikola Crnjac, Tomislav Zelenika, Jozo Mikulić i Ivan Crnjac.

Osnivačkoj sjednici GO HSS Široki Brijeg je prisustvovao i predsjednik HSS-a Mario Karamatić koji je u pozdravnom govoru istakao važnost Širokog Brijega kao glavnog grada Županije Zapadnohercegovačke. Također je naglasio kako će svaki gradski i općinski odbor samostalno odlučivati o bitnim stvarima za tu općinu, odnosno, grad.

HSS, kao najstarija stranka u Hrvata nastavit će živjeti u Bosni i Hercegovini kao relevantan politički faktor, a nakon reizbora u općinskim odborima Gruda, Posušja i Ljubuškog će uslijediti i formiranje novoga županijskog odbora, priopćeno je iz Ureda za informiranje HSS-a.

SirokiBrijeg.info