Nakon brojnih odlazaka iz NK Široki Brijeg, u ovaj klub bi uskoro trebala početi dolaziti prva pojačanja.

Nakon iznenadnog odlaska, dosadašnje neupitne “jedinice” na vratima Plavo-bijelih Luke Bilobrka, na vratarskim pozicijama je ostao usamljen mladi Martin Zlomislić.

Zlomislić, koji je prošao kompletnu omladinsku školu Širokobriježna je zasigurno nadaren vratar, a i u klubu s Pecare polažu velike nade u budućnosti za njega.

On bi trebao kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv biti prvi vratar Širokobriježana u novoj sezoni, no bilo bi vrlo opasno ući u sezonu samo s njime u kadru, a klub poput Širokog Brijega to zasigurno neće dopustiti.

Kao rješenje koje bi s klupe moglo biti velika potpora mladom Zlomisliću nameće se vratar Josip Pehar iz Čitluka, kojega su u Širokom Brijegu odlučili vratiti u svoje redove.

Naime, Pehar je također prošao omladinsku školu Širokobriježana, ali je ostao bez profesionalnoga ugovora. Pa je kao mladić prešao u NK Sloga iz Ljubuškog.

A tijekom svoje karijere branio je još redom u Branitelju iz Mostara, potom u vinkovačkoj Cibaliji iz koje se ponovno vraća u Branitelj. Potom odlazi u NK Imotski, a posljednju sezonu branio je u matičnom klubu HNK Brotnjo Čitluk.

Na Pecaru stiže kao slobodan igrač, a kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv, Pehar bi trebao biti priključen momčadi na prvom danu priprema koje kreću danas prozivkom i prvim treningom u Kampu na Blatu u 18:30.

Ostaje za vidjeti hoće li Širokobriježani dovesti još jednog vratara kako bi na ovoj poziciji upotpunili kadar, ili će posegnuti za nekime iz omladinskog pogona.

U klub bi u idućim danima trebalo pristići još nekoliko pojačanja, a pozicije na kojim se traga za novim rješenjima su desni bočni te krilni i središnji napadači.

Jabuka.tv