Home Sport Nogomet Josip Ćorić iz kaznenog udarca donio nova tri boda ekipi s Pecare

Josip Ćorić iz kaznenog udarca donio nova tri boda ekipi s Pecare

0
Josip Ćorić iz kaznenog udarca donio nova tri boda ekipi s Pecare

U najslabijoj predstavi ove sezone na Pecari Široki Brijeg je s minimalnih 1:0 svladao Vitez. Nedostajalo je svježine i agresivnosti kod “Plavo-bijelih”, bilo je možda i malo podcjenjivanja “fenjeraša”, tako da je pobjednik odlučen tek iz (drugoga) kaznenog udarca kojeg je u 61. minuti uspješno realizirao Josip Ćorić.

Čabraja je već u 8. minuti mogao dovesti Široki u vodstvo, međutim njegov udarac s bijele točke zaustavio je vratar Viteza Tirić. Nakon toga uslijedili su jalovi napadi Širokog, Čabraja i Menalo nisu bili precizni iz nekoliko dobrih situacija. Vitez je nešto pokušavao iz kontri i polukontri, Đogić je u zadnjim sekundama mogao “zalediti” Pecaru, no mreže se više nisu tresle, osim u slučaju Ćorićeva pobjedničkog zgoditka.

STRIJELCI: 1-0 J. Ćorić (61-11m) .

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Matić, Barišić, Čabraja (87. Baša), Ćorluka, Menalo, Jurić (55. Lončar), J. Ćorić (81. Kožul), Begonja, Bralić, Marković.

VITEZ: Tirić, Brekalo, Tipurić, Peko, Bibić, Zukić (70. Vukoja), Karić (79. Đogić), Ćosić, Mamić (56. Novak), Bojo, Šantić.

NK Široki Brijeg