Jesu li ti “ratnici” koji su došli u pohod na Široki bili testirani prije ulaska u BiH?

Što se tiče ove navijačke skupine koja je došla ovdje praviti “nerede” pošto su “strani državljani” trebalo ih je prvo tražiti “negativne testove na COVID-19, ako nemaju onda ih testirati i to naplatiti, zatim sa njima popuniti smještaje u SC “Pavković” ako to još radi jedno 14 dana pa im i to naplatiti, a ako neradi u ono SC “Pavković” spratiti ih u “buharu” zbog sumnje od mogućnosti ponavljanja djela pa im tek onda naplatiti kaznu za remećenje javnog reda i mira tako kad budu drugi put dolazili iz časnih razloga dolaska kod mise u Marijansko svetište da im dođe muka na samu pomisao dolaska u ŠIROKI BRIJEG, usput im pregledati i sve “analne otvore” da slučajno neki nije progutao kakav paketić narkotika.

Kako su fini kad odu u Njemačku, Austriju?! Znaju da će ako ih uhvate 5 godina raditi da otplate kaznu. Čuj naplatili im 400 maraka i pustili ih ,kakvu to poruku šalje budućim “izgrednicima”. Ponesi sa sobom 1600 kuna i (udri slobodno sve što naiđu).

A treba kazniti i tog “facebuk” ratnika iz Širokog koji je dogovarao susret da se nađu na Brijegu i pravio se važan izazivajući općeopasnu radnju po stanovništvo i navijače NK Široki Brijeg Škripare, ta morali su se sa nekim dopisivati ovdje i dogovarati “makljažu”, džabe je nama ići u Zagreb sa palicama ako nemamo tamo “konkurencije” protiv koga ćemo izvršiti “makljažu”.

Ivan K. (čitatelj portala SirokiBrijeg.info)