Home Vijesti Crna kronika Jedno ”ukradeno” službeno vozilo Bože Ljubića preštancano u Širokom Brijegu

Jedno ”ukradeno” službeno vozilo Bože Ljubića preštancano u Širokom Brijegu

0
Jedno ”ukradeno” službeno vozilo Bože Ljubića preštancano u Širokom Brijegu

Sjeća li se još neko ”izgubljenog” službenog vozila Bože Ljubića iz 2011.godine? To je bilo vrijeme kada je aktualni zastupnik u Saboru Republike Hrvatske bio u Parlamentarnoj skupštini BiH. Simptomatično je da su Ljubiću u vrlo kratkom razmaku u istom mandatu dva puta ”ukradena” službena vozila.

I dok je jedno, navodno pronađenu na Sokocu, drugome se nije uspjelo ući u trag. Međutim, kako saznaje portal 24sata.info, od dobro obavještenog izvora Ljubićevo drugo službeno vozilo je završilo u Širokom Brijegu. Kojom koincidencijom, baš u Ljubićevom rodnom kraju.

-Prekucane su šasije, i auto je završilo u Širokom Brijegu, kaže njihov sagovornik koji je upućen u taj slučaj.

Prema službenoj verziji u jednoj od navodnih krađa službenog vozila kojeg su plaćali i plaćaju porezni obveznici BiH, Božo Ljubić se u vrijeme ”krađe” nalazio u sarajevskom naselju Breka i to u pratnji svog tadašnjeg službenog vozača.

Što je Božo Ljubić ili vozač auta radio van radnog vremena u naselju Breka ostala je misterija. Po internom pravilniku Parlamenta BiH, vozač je po završetku radnog vremena obavezan parkirati vozilo u garaži Parlamenta ili na nekom drugom parkingu sa osiguranjem.

24sata.info