Home slajd JEDAN MANJE: Stradao stacionirani radar u Posušju

JEDAN MANJE: Stradao stacionirani radar u Posušju

0
JEDAN MANJE: Stradao stacionirani radar u Posušju

POSUŠJE – Zapadnohercegovačka županija nedavno je ušla u knjigu Guinnesovih rekorda po broju policijskih radara, jer ih trenutno na prostoru četiri ovdašnje općine (Posušje, Grude, Ljubuški i Široki Brijeg) u prosjeku, navodno, ima po jedan na svakih 1.000 žitelja!

Po broju radara prednjači općina Posušje, pa se proračun županije logično najbolje puni u Posušju. I bez obzira što ovdašnji političari, te policijski dužnosnici naglašavaju dobre strane jednog ovakvog “projekta” po svemu sudeći ima i onih koji ne dijele takvo mišljenje.

A da je to tako najbolje prezentira primjer iz dijela ove općine gdje je proteklih dana stradao jedan od tih stacioniranih radara (na lokalitetu Bage/golf igralište…).

Iz policije se još nisu oglasili da li je do “ranjavanja” njihovog odanog “pajde” došlo tupim ili oštrim predmetom. Možda ovih dana sazovu i press konferenciju i daju svoj komentar, dakako pod uvjetom da su pronašli novog glasnogovornika komesara policije pošto se bivši nakon dugogodišnje vrhunske karijere prepustio nekim drugim, kako se čini poslovima “kancelarijskog” tipa!

Dnevno.ba

Exit mobile version