Informativni centar Mir Međugorje u petak 27. ožujka u 18 sati putem svojih medijskih kanala Radiopostaje Mir Međugorje, live streama, YouTube kanala te facebook live-a uključuje se u izravni prijenos iz Vatikana.

Podsjećamo, papa Franjo pozvao je vjernike da mu se u duhu pridruže u molitvi kojom će predsjedati na Trgu sv. Petra. Papa će čitati Riječ Božju, predvoditi klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, te udijeliti blagoslov Urbi et orbi s kojim će biti povezana mogućnost primanja općeg oprosta.

Prijenos molitvenog programa:

-u 17 sati krunica iz župne crkve sv. Jakova u Međugorju

-u 18 sati klanjanje i blagoslov Urbi et orbi – izravno iz Vatikana

-u 19 sati sv. Misa iz župne crkve sv. Jakova u Međugorju

-u 19.45 križni put iz župne crkve sv. Jakova u Međugorju

Papa je svoj poziv vjernicima uputio nakon molitve Anđeo Gospodnji u nedjelju 22. ožujka. “Sljedećeg petka, 27. ožujka, u 18 sati, predsjedat ću molitvom na prostoru ispred bazilike svetog Petra, na praznome trgu. Već od sada pozivam sve da mi se u duhu pridruže posredstvom medija. Slušat ćemo Božju Riječ, uzdići svoju prošnju, klanjati se Presvetom Oltarskom Sakramentu kojim ću na kraju udijeliti blagoslov Urbi et orbi s kojim će biti povezana mogućnost primanja općeg oprosta”, rekao je tom prilikom Papa.

Radiopostaja Mir Međugorje