U organizaciji Gradskog odbora HDZ BiH Široki Brijeg u utorak večer nastavljene su predizborne tribine u temeljnim ograncima, točnije u Izbičnu i Dobrkovićima.

Iako je riječ o manjim mjesnim zajednicama, posjećenost tribinama pokazuje čvrstu opredijeljenost i sigurnu pobjedu Hrvatske demokratske zajednice BiH.

Gradonačelnik Širokog Brijega i predsjednik GO HDZ BiH Široki Brijeg Miro Kraljević izrazio je važnost izlaska na predstojeće izbore, a minimalni cilj je 7. listopada ponoviti izborne rezultate od prije četiri godine. Poručio je kako želi ispuniti i svoju obvezu kao gradonačelnika, iako nisu lokalni izbori, a to je rješavanja problema komunalne infrastrukture i izgradnje vodovoda.

Nositelj liste HDZ BiH i HNS za Skupštinu Županije Zapadnohercegovačke i predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić istaknuo je kako će sljedeći mandat biti baziran na dodatnom razvoju i stvaranju novih radnih mjesta. „Konkurencija nema nikakav program osim biti protiv nas, samo znaju protiv čega su, a nemaju pojma za što su. HDZ BiH je stranka koja nikad neće odustati od svojih programa“ poručio je između ostalog Ćosić.

Nositelj liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH Predrag Kožul istaknuo je važnost ustavnih i narodnih prava, kao i legitimnog predstavljanja. „Zbog nepostojanja dogovora i mogućnosti izmjene Izbornog zakona u skladu s odlukama Ustavnog suda nama ostaje da legitimno predstavljanje ostvarimo na drugi način, a to je izuzetno dobar izborni rezultat. Rezultat takav koji će nam omogućiti legitimno predstavljanje u tijelima vlasti Bosne i Hercegovine“ zaključio je Kožul.

Dario Knezović, kandidat na listi HDZ BiH – HNS za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH predstavio je kandidate HDZ BiH i HNS iz Širokog Brijega za sve razine vlasti kao i tehničke detalje za izbornu kampanju.

Moramo izaći na izbore i biti motivatori za ostale kako nam ponovno ne bi nametnuli „profesionalne“ Hrvate koji se kandidiraju za člana Predsjedništva BiH, jasna je poruka sa skupova u temeljnim ograncima Izbično i Dobrkovići.

GO HDZ BiH Široki Brijeg