Iz tiska izašao novi 31. broj informativnog biltena „Široki info“

Poštovani čitatelji, pred vama je novi 31. broj informativnog biltena „Široki info“.

Bilten izlazi godinu dana nakon prošlog broja, već tradicionalno pred sami Dan grada i blagdan Velike Gospe.

Kao i svake godine trudimo se kroz bilten obuhvatit sve najvažnije događaje u Širokom Brijegu. Iako će neki reći kako smo mali grad, ali smo grad koji živi 365 dana u godini.

Ovaj bilten je obradio različite tematske cjeline. Vjerujemo kako će svatko pronaći nešto za sebe. Ono što možemo sigurno reći kako je „Široki info“ pravi mali gradski vremeplov.

Za Gradsku upravu je ovo vrijeme kada mjerimo koliko smo bili uspješni. Bili smo i ostali smo servis građanima. U skladu smo mogućnostima stvaramo i radimo kako bi život građana Širokog Brijega bio na još većoj razini.

Obećajemo kako ćemo i ubuduće podupirati projekte mladih, udruga i mjesnih zajednica, podržavati rad kulturnih i športskih djelatnika, te biti podrška našim gospodarstvenicima. Nastavljamo i dalje raditi na projektima koji će život u Širokom Brijegu podignuti na višu razinu, stavljajući i osluškujući potrebe svih Širokobriježana na prvo mjesto.

Dragi čitatelji, želimo Vam čestitati Dan grada Širokog Brijeg i blagdan Velike Gospe.

Uživajte u riječima i slikama novog 31. broja biltena „Široki info“.

Bilten se može u elektronskoj formi preuzeti na službenoj web-stranici Grada Širokog Brijega (www.sirokibrijeg.ba). Tiskani primjerak može se preuzeti na info-pultu na ulazu u zgradu Gradske uprave.

Grad Široki Brijeg