Ivan Kvesić pozvan u stožeru A reprezentaciju Hrvatske

Ivan Kvesić, trener ŽNK Široki Brijeg, pozvan je u stručni stožer ženske A reprezentacije Hrvatske za međunarodni turnir ženskih nogometnih reprezentacija ”Istra Cup 2017” koji se od 27. veljače do 08.ožujka održava u Umagu.

Ovaj poziv treneru Ivanu Kvesiću za pomoćnika u stožeru izbornika Božidara Miletića predstavlja krunu dosadašnjeg rada u kratkoj povijesti našeg kluba, priopženo je iz ŽNK Široki Brijeg.

Izbornik Miletić se u trenerske sposobnosti Ivana Kvesića i njegov rad u ŽNK Široki Brijeg mogao uvjeriti i tijekom prošlogodišnjeg posjeta našem klubu, kada je kao posebni gost ŽNK Široki Brijeg pratio naše treninge i odgledao utakmicu protiv naših sportskih prijatelja Mladosti iz Nević Polja, te kroz njegov rad u U-15/16 reprezentaciji Hrvatske.

Okupljanje A reprezentacije zakazano je za ponedjeljak, 27. veljače 2017. godine, u 10 sati na stadionu Maksimir u Zagrebu.

Na turniru ”Istra Cup 2017” reprezentacija Hrvatske igrat će u skupini s Bosnom i Hercegovinom, Francuskom i Mađarskom. Zanimljivo, na turniru će u dresu Bosne i Hercegovine nastupiti i naša igračica Branka Bagarić, tako da će se njih dvoje naći na suprotnim stranama u međusobnom dvoboju u skupini, stoji u priopćenju ŽNK Široki Brijeg.

SirokiBrijeg.info