Home Sport Nogomet Ivan Krstanović iz Širokog Brijega u Lokomotivu

Ivan Krstanović iz Širokog Brijega u Lokomotivu

0
Ivan Krstanović iz Širokog Brijega u Lokomotivu

Ivan Krstanović više nije član Širokog Brijega. S 34-godišnjim napadačem raskinut je ugovor na njegov zahtjev i on će karijeru nastaviti vjerojatno u hrvatskom prvoligašu Lokomotivi, priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

„Hvala Nogometnom klubu Široki Brijeg i ljudima u klubu koji su bili zaista korektni pri razlazu. Nikakvih konflikata i nesporazuma nije bilo, imao sam želju okušati se još jednom u novoj sredini. Široki Brijeg ima dobre igrače i ovo im je prigoda, posebice mladom Juriću, da iskažu svoj neosporni talent i potencijal. Hvala također stručnom stožeru na čelu s trenerom Sablićem na odličnoj suradnji. Želio bih se na kraju zahvaliti i vjernim navijačima, posebice Škriparima, koji su bili uz nas sve vrijeme kao zaista velika podrška u važnim utakmicama, Neka tako samo nastave i budu uz ovu momčad koja to zaista zaslužuje. Naravno, svojim dosadašnjim suigračima želim puno sreće u nastavku prvenstva i da dođu prvi do cilja“, kazao je na rastanku s Pecarom Ivan Krstanović.

Ove sezone odigrao je za Široki Brijeg osam utakmica, od toga četiri u kvalifikacijama za Europsku ligi i četiri u Premier ligi BiH te postigao ukupno pet golova (dva EUL, tri PL BiH). Sezonu ranije osvojio je sa Širokim Kup BiH, odigravši 25 utakmica u prvenstvu, osam u Kupu BiH i dvije u kvalifikacijama za EUL, uz ukupno šest postignutih golova, dok je u sezoni 2015/16. za „Plavo-bijele“ bio strijelac u 12 navrata na 24 utakmice (19 PL BiH, 5 Kup BiH).

SirokiBrijeg.info