Treća večer bila je izuzetno zanimljiva malonogometne majstorije kakve možete odraditi samo na PlayStation-u imate priliku vidjeti uživo.

Prva utakmica Buhača Juniora i Ivkića zasigurno je obilježila večer. Rekordan broj tunela na jednoj utakmici u kojoj su Ivkići pokazali malu školu nogometa mladim Buhačima, koji su također odigrali odličan nogomet. Utakmica je bila neizvjesna do samog kraja Werner i Ćano su uz trku Ante i Žike nonšalantno prodavali tunele kojjih je na kraju bilo 87!! Iako tehnički podkovaniji Ivkići su imali problema sa trkom jer 17km koje je pretrčao Mika nije bilo dovoljno da se pređe u vodstvo. Dvije minute prije kraja utakmice rezultat na semaforu je pokazivao 5:5, vidno nervozan Ivan Buhač Đava tražio je priliku iz kontra napada cijelu utakmicu, dok je pri tome uvijek pravio indirekt. Uvidjevši koliko je važna pobjeda Ljubo Lasić preuzima stvar u svoje ruke i na dogovor ekipe Ivkića daje pogodak sam sebi, kako se njegov prijatelj Ivan više ne bih mučio iako je prosjek godina Ivkići 60+, Buhači Juniori 22+!! Još da napomenemo da je Werner u zadnjoj sekundi utakmice sam izašao pred Ivana, ali se sažalio na njegove suze u očima i namjerno loptu napucao u gol-out!

Prava drama odvijala se u drugom susretu večeri Lasić Zasik protiv Gornjih Bevanada pokazali su pravu malu ozbiljnu utakmicu. Relativno mlade momčadi uz rastrčanost, borbenost i atraktivne poteze bile su melem za oči punih tribina. Nažalost Lasića Zasik tvrdu i tešku utakmicu nisu uspjele prelomiti u svoju korist, te su Gornje Bevande Zelenike slavile! Filip je najavio obaranje rekorda pretrčanih kilometara, ali nije ulazio jer je dobio upalu mišića!!

Zovke Buhači i Taćija treći susret večeri odigran pred 3998 gledatelja bio je prava mala fantazija!! MMarko Guslić i njegov lažnjak, protiv Marka Buhača (Bejb-a) bio pravi mali dvoboj u kojem je ipak Taćija izdominirala te pobjedila na kraju sa 3:1! Moramo napomenuti da se osjetio nedostatak Gidre tako da je malo i razumljiv podbačaj!

Četvrti susret bilo je zanimljivo gledati dvoboje Nikole Bevande i Zorana Anića, gdje smo svjedočili prekrasnim golovima i jedne i druge ekipe. Prava mala golijada završila je na strani Donjih Bevanada koje sa 4:3 odnose pobjedu nad ekipom Novog Naselja. Moramo napomenuti da je Novo Naselje najsimpatičnija ekipa, a po publici i najpopularnija! Ekipa koja igra u full-u i spojačanjima i bez pojačanja, njihovo je uvijek treće poluvrijeme za stolom!

Peta utakmice nije niti odigrana iz jednostavnog razlog!! Ekipi Gilja je bilo iuz poniženja da igraju sa Draga – Anići, a u to smo se uvijerili preko Viber-a kada nam je Igor Gilja, sa svojim bratom Goranom poslao fotografiju s ručka iz Dubrovnika – STARI GRAD!

MZ Jare Široki Brijeg