IGRE NEKA KRENU: Očekuje se više od 300 ekipa na 12 turniru “Ulica protiv Ulice”

Turnir ”Ulica protiv ulice” se ove godine igra od 22. do 25. lipnja 2017. godine na igralištu Dječjeg vrtića ”Trnoružica” u širokobriješkom naselju Zorićevina. Pripreme su u tijeku, teren je označen, a zainteresirane se ekipe još uvijek mogu prijaviti.

Prijave na turnir se zaprimaju do srijede 21. lipnja. a prijaviti se može putem našeg www.facebook.com/UlicaProtivUlice ili na broj mobitela 063/703-427.

Pravila su ista svake godine, Natjecanje je u 4 dobne kategorije:

Limači do 10 godina
Mlađi Pioniri do 12 godina
Pioniri do 14 godina
Kadeti do 16 godina.

Već dvanaesti put za redom u Širokom Brijegu održava se nogometni turnir za najmlađe uzraste prepoznatljivoga naziva Ulica protiv Ulice.

Do sada imamo 200 prijavljenih ekipa od Mostara do Tomislavgrada. Nema nikakvih ekipnih uplata i sve je zamišljeno kao potpora djeci da se okušaju u jednom neformalnom natjecanju. Pripremili smo pehare, priznanja i nagrade za najuspješnije ekipe, najbolje pojedince njih pedesetak vodimo na euro utakmicu HNK Hajduka.

Djelatnici, organizatori kao i suci turnira su poznati sportaši sa područja cijele Bosne i Hercegovine kao i Hrvatske.

Sve je spremno da počne turnir Ulica protiv Ulice 2017.

Organizatori turnira pozivaju sve zainteresirane i željne dobrog sportskog naboja i vrhunskog nogometa da nas posjete od Četvrtka 22.6. do Nedjelje 25.6.2017. godine u Širokobriješkom naselju Zorićevina.

SirokiBrijeg.info