Home Sport Nogomet IGRE NEKA KRENU: Očekuje se više od 300 ekipa na 12 turniru “Ulica protiv Ulice”

IGRE NEKA KRENU: Očekuje se više od 300 ekipa na 12 turniru “Ulica protiv Ulice”

0
IGRE NEKA KRENU: Očekuje se više od 300 ekipa na 12 turniru “Ulica protiv Ulice”
FOTO: Mili Marušić

Turnir ”Ulica protiv ulice” se ove godine igra od 22. do 25. lipnja 2017. godine na igralištu Dječjeg vrtića ”Trnoružica” u širokobriješkom naselju Zorićevina. Pripreme su u tijeku, teren je označen, a zainteresirane se ekipe još uvijek mogu prijaviti.

Prijave na turnir se zaprimaju do srijede 21. lipnja. a prijaviti se može putem našeg www.facebook.com/UlicaProtivUlice ili na broj mobitela 063/703-427.

Pravila su ista svake godine, Natjecanje je u 4 dobne kategorije:

Limači do 10 godina
Mlađi Pioniri do 12 godina
Pioniri do 14 godina
Kadeti do 16 godina.

Već dvanaesti put za redom u Širokom Brijegu održava se nogometni turnir za najmlađe uzraste prepoznatljivoga naziva Ulica protiv Ulice.

Do sada imamo 200 prijavljenih ekipa od Mostara do Tomislavgrada. Nema nikakvih ekipnih uplata i sve je zamišljeno kao potpora djeci da se okušaju u jednom neformalnom natjecanju. Pripremili smo pehare, priznanja i nagrade za najuspješnije ekipe, najbolje pojedince njih pedesetak vodimo na euro utakmicu HNK Hajduka.

Djelatnici, organizatori kao i suci turnira su poznati sportaši sa područja cijele Bosne i Hercegovine kao i Hrvatske.

Sve je spremno da počne turnir Ulica protiv Ulice 2017.

Organizatori turnira pozivaju sve zainteresirane i željne dobrog sportskog naboja i vrhunskog nogometa da nas posjete od Četvrtka 22.6. do Nedjelje 25.6.2017. godine u Širokobriješkom naselju Zorićevina.

SirokiBrijeg.info