Ne možemo drukčije početi nego – Hvala vam svima što ste nam dali povjerenje kroz ovih 365 dana koji su iza nas.

Uvjereni smo kako nas neće meteorit iduće godine pogoditi, a neće ni ISIL “pocrniti”, tako da se nadamo i vjerujemo kako ćemo 2017. godinu ponovno zajedno provesti, ako nas prije ne “uklone” političke čendrljine!

Zanimljiva godina je ovo bila u Županiji Zapadnohercegovačkoj koju su nam najviše podarile vladajuće strukture i na kojima im portal SirokiBrijeg.info neizmjerno zahvaljuje jer smo imali što i o čemu pisati.

Zahvale upućujemo gradonačelniku Širokog Brijega Miri Kraljeviću, “Papaštrumfu” Jerki Ivankoviću Lijanoviću, ministru svodniku Zdravku Borasu, “Nick Praskatonu” iz PU Široki Brijeg Peri Kožulu, našem dragom “partizanu” dr. Draganu Čoviću i ostaloj političkoj mašineriji koja nam je upotpunjavala rubrike iz dana u dan i da svih njih nije bilo portal SirokiBrijeg.info bio bi “dosadan”!

Na kraju najveće zahvale upućujemo svim našim čitateljima koji su prepoznali naš rad koliko god se nekome on sviđao ili ne u kojemu nema političkog utjecaja na portal i gdje će svi biti nagrađeni u tekstovima kroz svoje zasluge koje na terenu ostvaruju.

Prvenstveno, nije nam cilj nekoga izravno blatiti, nego upozoriti na pogreške i skrenuti pozornost na realnost. Bilo je onih kojima nije svejedno, a bilo je i onih koji su shvatili što smo svo vrijeme pisali i objavljivali.

Kao malo tko u svome mjestu, nastojali smo prikazati kulturne, sporstke, političke i ostala zbivanja kroz naše brojne video priloge (kojih smo napravili oko 250 u ovoj godini) i javnosti prikazati kako ima puno pozitivnih, dobrih a i onih manje dobrih stvari.

Stoga se nadamo i vjerujemo, kako ćemo skupa 2017. godinu stvarati bolju za sve nas, a ne za pojedince. Portal SirokiBrijeg.info i dalje će biti portal koji će biti dio naroda i neka vrsta oporbe/korektiva bilo koje politke koja je na vlasti i koji će se boriti za budućnost i generacije koje će doći, koliko god se to nekome sviđalo ili ne, mi ćemo ostati svoji!

Još jedno Veliko Hvala svima. Sretna vam Nova 2017. godina uz želju da svima bude ljepša i bolja, godina koju ćete pamtiti po dobrim stvarima!

Uredništvo portala SirokiBrijeg.info