HSP dr. Ante Starčević BiH želi da se svi HSP-ovci u BiH međusobno “zavole”!

ŠIROKI BRIJEG – HSP dr. Ante Starčević BiH poziva sve pravaške stranke u Bosni i Hercegovini ka konačnom ujedinjenju što će zasigurno dugoročno donijeti izuzetno bogate plodove na dobrobit hrvatskog naroda u cjelini.

Ovaj prevažan proces treba započeti odmah jer je odavno došlo vrijeme da se stane na kraj bilo kakvim osobnim interesima u pravaškim redovima. Stoga se pozivaju svi predsjednici pravaških stranaka, te dužnosnici svih razina iz pravaških redova da svoja mjesta prepuste novim mladim pravaškim snagama koje će biti izabrane na skorom 1. Zajedničkom Općem Saboru Pravaša Bosne i Hercegovine.

Prestanimo gubiti vrijeme na daljnje razvodnjavanje pravaškog tijela u Bosni i Hercegovini, jer samo zajedno možemo napraviti sve ono što je davno zacrtao Otac Domovine dr. Ante Starčević.

Vjerujmo mladim pravaškim snagama kojima ćemo prepustiti zajedničku, ujedinjenu i jednu jedinu pravašku stranku što će vrlo brzo prepoznati hrvatski narod u Bosni i Hercegovini, navodi se u priopćenju HSP-a dr. Ante Starčević BiH.

SirokiBrijeg.info