HS HKDU-HRast: “Ne budite od onih, koji cijeli tjedan čekaju petak, cijelu godinu ljeto i cijeli život sreću”

LJUBUŠKI – Hrvatski savez HKDU Hrast Ljubuški objavio je priopćenje u kojem podržavaju program za obnovu Ljubuškog, što ga je danas prezentirao neovisni kandidat za načelnika općine Ante Paponja. Pozvali su Ljubušake da izaberu budućnost, kršćanska načela i osobe koje su to u stanju napraviti na čelu s Antom Paponjom.

Priopćenje objavljujemo u cjelini:

“Poštovane Ljubušanke i Ljubušaci,

počela je predizborna kampanja, počela je predizborna borba za Vašu sudbinu i sudbinu Vaše djece.

Nadamo se da ćete ovaj put, kad smo, kako se čini, stavili svoja stranačke sitne interese po strani i ujedinjeno podržali neovisnog kandidata mr. sc. Antu Paponju za dobrobit Ljubuškog, i Vi prepoznati trenutak kad više nemamo kud ili se obraniti ili pasti u provaliju u koju nas guraju preko 25 godina.

Mnogi su o ovoj borbi licemjerno navukli anđeoska odjela i anđeoske osmjehe, pozivajući vas da ih izaberete poradi Vas, mnogima od vas će ponuditi novac za glas te vam i na taj način pokazati za što vas smatraju.

Uzmite taj novac jer je on i onako vaš, od vaših neplaćenih doprinosa na plaće, vaših cestarina koje plaćate prilikom osiguranja vozila, vaših zdravstvenih markica koje nezakonito naplaćuju…

Novac uzmite jer vas primoravaju, a glas dajte onome tko vam nudi nešto više, odnosno budućnost.

Možemo li se nadati boljem u ovoj jadnoj, napaćenoj, opljačkanoj zemlji Ljubuškoj, u kojoj su samo rijetki svjesni ovog trenutka, trenutka (02.10.2016.god.) poslije kojeg ništa više neće biti isto.
Valjda nam je dosta kruha i igara, točnije mrvica i kolotečine, hoćemo promjene, možemo bolje, narod odlučuje jedan jedini dan u 4 godine.
Punih 12 sati narod ima vlast, a stara izreka veli daj čovjeku vlast pa ćeš vidjeti tko je.
Godinama unatrag na izborima pokazujemo tko smo, u tih 12 sati vlasti prokockamo sljedeće četiri godine i ne samo svoje nego i svoje djece.

Ljudi smo i griješimo, ali do kada ćemo ponavljati greške, padati bez mogućnosti da se dignemo, zadovoljavati se mrvicama i ne činiti ništa.

Vaš glas je glas za one koji će se boriti za interese običnog malog čovjeka, nikako ne samo i jedino za svoje, vaš glas mora pripada onomu tko će zapošljavati prema sposobnosti, a ne podobnosti, vaš glas mora biti za onoga tko će zaštititi obitelj, zaštititi život od začeća do smrti,vaš glas mora dobiti onaj tko će omogućiti školovanje i studiranje svoj djeci, a ne samo tatinim sinovima, vaš glas je glas za one koji će zaštiti poljoprivrednike, vaš glas bira vlast sljedeće 4 godine i zato, narode moj, vrijeme je da spoznaš tko je iskren i bori se za tebe, a tko te treba samo jedan dan, odnosno 12 sati, tj. par minuta dok daš svoj glas i zaboravit će na tebe do sljedećih izbora.

Hrvatski savez HKDU – HRAST u potpunosti podržava program mr. sc. Ante Paponje koji ćemo nastojat obogatit zahtjevima iz svog programa i kršćanskim načelima, a sve za dobrobit Hrvatskog naroda i sveukupnog stanovništva općine Ljubuški.”

“Ne budite od onih, koji cijeli tjedan čekaju petak, cijelu godinu ljeto i cijeli život sreću”