01. i 02.09.2018. godine održan je cheerleading kamp u Varaždinu u Hrvatskoj. Organizator kampa je Cheerleading klub Bravo iz Varaždina. Uz domaćine na kampu su sudjelovali sportaši iz Širokog Brijega, Ljubuškog, Zagreba i Čakovca. Trenerice na kampu su bile članice Frogsa iz Slovenije koje su ujedno i reprezentativke Slovenije. Svi polaznici kampa dobili su diplomu za sudjelovanje na kampu.

Ispred Hrvatskog cheerleading kluba Široki sudjelovao je jedan group stunt. Ovo je već drugu godinu da sudjelujemo na kampu u Varaždinu i drago nam je ponajviše zbog druženja sa klubovima iz Hrvatske, ali i zbog učenja noviteta koji će nam svakako koristiti u našem radu. Osim sudjelovanja na dvodnevnom kampu posjetili smo i znamenitosti Varaždina. Sve ono što smo naučili na kampu u idućim danima ćemo pokazati i našim članovima koji nisu išli i koji su za vrijeme kampa marljivo vježbali u Širokom.

Trenutno nam je početak sezone, upisi su u klubu i samim time redamo nove ekipe jer uz naše dosadašnje članove stiglo je dosta i novih članova. Evo ovim putem pozivamo i sve zainteresirane koji se žele baviti cheerleadingom da nam se pridruže jer upisi traju do kraja rujna. Informacije na broj 063-093-300, poručili su iz HCK “Široki”.

SirokiBrijeg.info