Home Sport Košarka HKK Široki u subotu protiv KK Bosna kreće u novu sezonu Lige 11 Prvenstva BiH

HKK Široki u subotu protiv KK Bosna kreće u novu sezonu Lige 11 Prvenstva BiH

0
HKK Široki u subotu protiv KK Bosna kreće u novu sezonu Lige 11 Prvenstva BiH

Utakmicu 1. kola Lige 11 Prvenstva BiH u novoj sezoni 2017/18 HKK Široki otvara protiv KK Bosna u subotu 14.10.2017. u 18:00 sati na Pecari.

(SPONZOR OVE UTAKMICE JE SALON NAMJEŠTAJA IVANKOVIĆ) Na utakmici gledatelje očekuje i standardna nagradna igra u kojoj se mogu osvojiti poklon paketi od naših sponzora.

Za službenu Facebook stranicu HKK Široki – utakmicu je najavio jedan od najboljih igrača našega kluba mladi Mateo Drežnjak:

„Već prvo kolo u novoj sezoni nam donosi jakog i kvalitetnog protivnika kao što je Bosna. Jako su iskusna momčad, znamo da igraju još i drugu ABA ligu. Mislim da će biti teška utakmica, ali mi smo se dosta vremena spremali za nju. Smatram da uz našu prepoznatljivu igru u obrani i smirenost u napadu možemo iznenaditi protivnika i pobijediti, te tako razveseliti naše navijače koje bih ovom prilikom pozvao da dođu u što većem broju da nas podrže “.

Napomena: Od ove utakmice počinje i velika nagradna igra pod nazivom „Širokom pomozi, Citroena vozi“ u kojoj se može osvojiti auto Citroen C1, putovanje u Rim za dvije osobe, hladnjak, televizor, biciklo, usisavač, karaoke bluetooth zvučnik i mobiteli , a nagradna igra će trajati od 14.10. do 16.12.2017. godine.

SirokiBrijeg.info