Home Sport Košarka HKK Široki nije otpustio četiri igrača. nego im je istekao ugovor!

HKK Široki nije otpustio četiri igrača. nego im je istekao ugovor!

0
HKK Široki nije otpustio četiri igrača. nego im je istekao ugovor!

Pošto je u pojednim medijima prenešena vijest da je HKK Široki OTPUSTIO 4 igrača i trenera, obaviještavamo javnost da to nije istina. Uprava HKK Široki za službenu stranicu izjavila je:

“Nije istina da smo otpustili četiri igrača (Josip Naletilić, Martin Junaković, Taljon Jamarvious Cromer i Elijah Macon). Oni su imali ugovore do kraja posljednje utakmice u sezoni, pošto je sezona završila u srijedu njima su automatski istekli ugovori. Ovim putem im se zahvaljujemo na suradnji i želimo im puno uspjeha u budućnosti. Što se tiče trenera Danijela Jusupa, on je također imao ugovor do kraja sezone koji je istekao. Uprava kluba će u idućim danima pokušati riješiti pitanje trenera za novu sezonu. Naši igrači pod ugovorom dobili su tjedan dana slobodno da se odmore, tako da mi već od iduće srijede krećemo sa pripremama za novu sezonu.”

Napomena: Molimo pojedine medije da prvo provjere službene informacije iz našega kluba, a ne da pišu neistine, jer je naš klub uvijek na raspolaganju svim medjima, poručili su iz HKK Široki.

SirokiBrijeg.info