Nakon 70 dana, i odigranih 18 utakmica za naš klub – D.J. Fenner je napustio naš Široki Brijeg. Sa zlatnom medaljom oko vrata i titulom prvaka BiH, na oproštaju je mladić iz Seattlea imao samo riječi hvale za naš klub i grad. U izjavi za stranicu HKK Široki, nakon, hvala Bogu uspješnog slijetanja na američko tlo, D.J. je izjavio sljedeće:

“Moje vrijeme provedeno u klubu je bilo sjajno. Iako sam imao svojih problema, ljubav i podrška od mojih suigrača, trenera, ljudi iz kluba i navijača mi je pomogla da ih što lakše riješim i da se što bolje prilagodim. Sretan sam što smo uradili odličan posao za Široki. Zauvijek ću biti zahvalan za ovo iskustvo i ljude koje sam upoznao. Nikad nisam doživio ništa slično ovome”

I mi smo jako ponosni, što smo ponajprije ovako odličnog momka imali u našoj ekipi ove sezone, a i dobrog igrača koji je ponajviše u finalnoj seriji pokazao što zna, i da nije bez razloga doveden u naš klub! D.J. želimo ugodan odmor sa svojom obitelji u Americi i još jednom mu se zahvaljujemo na svemu što je u ovoj sezoni dao za naš klub!

Nadamo se da ovo nije zbogom, već samo doviđenja!

HKK Široki