HKK Široki dobiva nove ljude u upravi?

Večer prije velike gostujuće pobjede u Kaknju, u prostorijama našeg kluba održan je sastanak UO-a najtrofejnijeg sportskog kolektiva u BiH. Na sastanku je se razgovaralo o aktualnom stanju kluba i budućnosti. Klub ove sezone redovno financira sve svoje troškove, a financijska dugovanja iz prošlosti se lagano riješavaju. Kako je zakjučeno, do kraja sezone bi klub trebao isplatiti SVA svoja dugovanja i izabrati nove ljude u upravi.

Predsjednik u ostavci, Ante Suton je za Sportske Novosti dao sljedeću izjavu:

-Odlučili smo da uložimo dodatne napore kako bi na kraju ove sezone izmirili sva dugovanja i financijsko stanje doveli do pozitivne ništice. Nakon toga održat ćemo i izbornu Skupštinu koja bi trebala izabrati novo klupsko rukovodstvo u kojemu će opet biti dio ljudi koji su u nepuna tri desetljeća od Širokog stvorili košarkaški brend, a vjerujem i novih snaga. Imamo nadarenu momčad. U njoj su čak desetorica igrača zaštićenog godišta ponikli iz naše omladinske škole. Njihov igrački razvoj naš je prioritet i kada oni stasaju opet ćemo biti stabilan regionalni ABA ligaš – kazao je naš predsjednik u ostavci.

Dosadašnjim ljudima hvala za sve one trofeje koje su donijeli u naše prostorije, sretno im u nastavku ostvarivanja ciljeva koji su gore navedeni, a o svemu ovom ćemo opširnije kada za to dođe vrijeme, kada prođe izborna Skupština, poručili su iz HKK Široki.

SirokiBrijeg.info