Home Sport Nogomet Grude Centar, Drinovci, Sovići Donji i Dragićina prvi su četvrtfinalisti LMZ općine Grude

Grude Centar, Drinovci, Sovići Donji i Dragićina prvi su četvrtfinalisti LMZ općine Grude

0
Grude Centar, Drinovci, Sovići Donji i Dragićina prvi su četvrtfinalisti LMZ općine Grude

GRUDE – Ekipe iz skupine „B“ sinoć su odigrale posljednje utakmice po skupinama, a prolaz dalje izborili su Grude Centar, Drinovci, Sovići Donji i Dragićina.

Na prvom mjestu uvjerljivo je završila ekipa Grude Centar koja je u sedam utakmica ostvarila isto toliko pobjeda. Drugo mjesto skupine „B“ pripalo je ekipi Drinovaca, sa šest pobjeda i jednom izgubljenom utakmicom. Na trećem mjestu završila je ekipa Sovića Donjih, s tri pobjede i isto toliko poraza, te jednom neriješenom utakmicom. Četvrto mjesto osigurala je ekipa Dragićine koja je ostvarila tri pobjede, tri poraza i jedan neriješen susret.

U sinoćnjim utakmicama skupine „B“, Grude Zapad svladao je Soviće Donje rezultatom 5:3. Druga utakmica odigrana je između Drinovaca i Dragićina, a završila pobjedom Drinovaca rezultatom 5:3. Pocrte su s 6:2 slavili nad ekipom Grude Boboška, a Grude Centar rezultatom 5:4 pobijedio je Tihaljinu.

U četvrtak 4.8.2016. godine odigrat će se posljednje utakmice po skupinama iz „A“ skupine. Raspored je sljedeći:

20.00 GORNJI SOVIĆI – DONJI MAMIĆI
21.00 GRUDE PEŠIJA – MEDOVIĆI
22.00 CEROV DOLAC/BORAJNA – GORICA
23.00 TIHALJINA II – RUŽIĆI

-SLOBODNE GRUDE ISTOK

Četvrfinalne utakmice, polufinalne i veliko finale odigrat će se idućeg tjedna. Raspored četvrtfinalnih utakmica objavit ćemo nakon što se kompletira posljednje kolo iz „A“ skupine.

Klikom na OVDJE možete pogledati rezultate svih utakmica, kao i tablicu.

Grude-online.info