Gradonačelnik Širokog Brijega organizira susret s gospodarstvenicima

ŠIROKI BRIJEG – U hotelu ‘Park’ u ponedjeljak 29. veljače 2016. s početkom u 19 sati održat će se ‘susret gradonačelnika s gospodarstvenicima’.

Ključni ciljevi ‘susreta gradonačelnika s gospodarstvenicima’ su zahvala gospodarstvenicima za doprinos gospodarskom i ukupnom razvoju Širokog Brijega, otvaranje mogućnosti eventualnih proširenja postojećih gospodarskih kapaciteta, te izgradnja daljnje suradnje tijela Gradske uprave i gospodarstvenika. Ovaj susret je i prigoda za razmjenu mišljenja i iskustava između gospodarstvenika s jedne strane i predstavnika izvršne i zakonodavne vlasti Grada i županije, te zastupnika s federalne i državne razine s druge strane, ali i prigoda za razmjenu iskustava između samih gospodarstvenika.

S obzirom da se očekuje veliki broj gospodarstvenika, a zbog ograničenog broja mjesta, pozivaju se svi gospodarstvenici koji su zainteresirani za sudjelovanje na ovom susretu i druženju, a nisu dobili poziv, da se jave u Ured gradonačelnika Širokog Brijega najkasnije do petka 26. veljače putem telefona 702-801, faksa 705-815 ili e-mailom na: ured.gradonacelnika@sirokibrijeg.ba .

Grad Široki Brijeg