Home Vijesti Politika Gradonačelnik Miro Kraljević se modernizirao i otvorio Facebook stranicu

Gradonačelnik Miro Kraljević se modernizirao i otvorio Facebook stranicu

0
Gradonačelnik Miro Kraljević se modernizirao i otvorio Facebook stranicu

„Dobro došli na Facebook stranicu Mire Kraljevića aktualnog gradonačelnika Širokog Brijega. I na ovaj način gradonačelnik Kraljević će izravno komunicirati s Vama, te Vas stoga pozivamo da mu postavite pitanje, ponešto predložite, kritizirate, pokrenete inicijativu… Gradonačelnik Kraljević će nastojati u najkraćem roku odgovoriti Vam.“, stoji u prvom postu na Facebook stranici Mire Kraljevića gradonačelnika Širokog Brijega.

Gradonačelnik Miro Kraljević tim potezom postao je i “Facebookonačelnik” sa otvaranjem svog profila i zbog toga moramo biti ponosni i obasuti ga sa što više kritika, a po mogućnosti i pohvaliti.

Uopće ne sumnjamo kako će gradonačelnikov facebook profil biti obasut brojnim komentarima, pitanjima, prijedlozima i iskreno se nadamo kako će imati sluha odgovoriti na sve, a što je i sam naveo, te da neće uklanjati ono što mu se ne sviđa a ostavljati postove gdje ga se samo hvali što je praksa brojnih političara!

Nadamo se kako se neće “navuči” na Texas HolEm Poker ili neku drugu društvenu igru, te da će imati vremena za svoj posao.

GRADONAČELNIKOV FEJS:

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info