ŠIROKI BRIJEG – Ako kojim slučajem niste upratili, a čisto sumnjamo. U ponedjeljak 29. veljače u hotelu “Park” održan je susret gradonačelnika Širokog Brijega Mire Kraljevića s gospodarstvenicima.

Tekst vezan za taj skup, kao fotografije i video možete pronaći klikom na sljedećoj (link) stranici:

VIDEO – FOTO: Preko četrdesetak gospodarstvenika na susretu u Širokom Brijegu

U nastavku vam donosimo zahvalu gospodarstvenicima što je uputio gradonačelnik Kraljević:

U ime Gradske uprave Grada Širokog Brijega i u svoje osobno ime upućujemo Vam zahvalu što ste se odazvali našem pozivu, zahvalu također upućujemo i onim gospodarstvenicima koji su uputili ispriku i iz raznih razloga nisu bili u mogućnosti nazočiti susretu i druženju, s uvjerenjem i obećanjem da će ‘Susret gradonačelnika s gospodarstvenicima’ postati tradicionalan.

Ispunili smo naše ključne ciljeve organiziranja ovog susreta, zahvalili Vam na gospodarskom i ukupnom razvoju našega Širokog Brijega, upoznali Vas s ukupnom slikom gospodarstva našeg grada usporedivši je s gospodarstvom u županiji, Federaciji Bosne i Hercegovine i u Bosni i Hercegovini te smo, nadam se da ćete se složiti, proveli jedno ugodno večer uz razmjenu mišljenja i iskustva.

Želimo da ustrajete ponajprije u daljnjoj izgradnji našega Grada, ali i naše županije i puno šire, a mi u Gradskoj upravi Grada Širokog Brijega i ubuduće ćemo Vam biti na raspolaganju, kazao je na kraju svoje zahvale gospodarstvenicima gradonačelnik Miro Kraljević.

SirokiBrijeg.info