Grad Ljubuški dobiva klizalište na otvorenom

Grad Ljubuški će ove godine uoči i za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana, po uzoru na velike turističke destinacije, svojim građanima i gostima ponuditi manfistaciju “Advent u Ljubuškom”.

Ljubušaci i Ljubušanke, posebice oni najmlađi, ovih blagdana moći će uživati u pravoj božićnoj bajci u svome gradu jer u Ljubuškom po prvi put u povijesti stiže klizalište!

Klizalište, kako saznajemo dolazi i bit će postavljeno na Trgu dr. Franje Tuđmama, a otvorenje je predviđeno 1. prosinca 2019. godine.

U tom razdoblju bit će otvoreno za sve one koji žele uživati u radostima klizanja.

Klizalište će biti postavljeno uz sajamske kućice, koje će također biti na Trgu u prosincu, a svaku dan, kako bi se upotpunio blagdanski ugođaj, bit će organiziran neki događaj i druženje.

Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Ljubuški gradonačelniku je upućeno nekoliko pitanja, između ostalog i o sadržaju povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana.

„Gradska uprava i JP „Parkovi“ d.o.o. pripremaju različite sadržaje – klizalište, kućice, kočije… Želimo da „Advent u Ljubuškom“ postane jedan od brendova, kao što to već postaje manifestacija „Ljubuško ljeto“, istakao je Barbarić.

Trenutno je u nacrtu sam kostur programa, te se čekaju još finalne potvrde realizacije samog programa iz Gradske uprave Ljubuški, a isti će uskoro biti dostupan javnosti.

Ono u čemu bi se svi složili, ove godine program za božićne i novogodišnje blagdane u Ljubuškom sigurno će biti na jednoj “novoj i kvalitetnijoj razini”.

JU “KŠC” Ljubuški