LJUBUŠKI – Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Nikola Kalinić veliki su prijatelji i izvan nogometnog travnjaka bez obzira što u Italiji igraju za konkurentske klubove Inter i Fiorentinu.

Njihovo prijateljstvo i nogometno “razumijevanje” na najbolji je mogući način došlo do punog izražaja u susretu sa Španjolcima kada je Perišić asistirao Kaliniću za izjednačujući gol na isteku prvog poluvremena, a “Kale” uzvratio asistencijom za onaj pobjednički gol u završnici susreta.

U čast njima dvojici, ali i svim ostalim “Vatrenima” mještani sela Grab u Ljubuškom odlučili su jednog Golfa “Keca”, i to još čapljinskih registarskih brojeva, obojati u crven-bijele kockice, ali kako bi i Portugalci znali što ih čeka naprijed su istaknuta upravo imena ovog sjajnog hrvatskog napadačkog dvojca.

golfgrab2-25062016 1

U Grabu će i večeras biti živo i veselo, dakako i “vatrometa”, a sve s vjerom i nadom u novi veliki trijumf “Vatrenih” na putu do konačnog cilja, odnosno europskog trona.

Jednostavno, hrvatski gol “kec” će nezaustavljivo i Ronalda i društvo sa zapadnih Pirineja “prošišati”. Pa taman trebalo voziti u rikvercu!

Dnevno.ba