ŠIROKI BRIJEG – Široki je po rejtingu i renomeu, naravno, veliki favorit protiv „federalca“ TOŠK-a u borbi za finale Kupa BiH, no trener Goce Sedloski ipak se na konferenciji za novinare nije želio izjašnjavati o tome kakva bi ga pobjeda zadovoljila, odnosno kakva bi prednost bila dovoljna za uzvrat u Zenici. Naravno, ipak je naglasio da, unatoč činjenici da je TOŠK dobra momčad, u rangu Olimpica i Veleža, i da nije slučajno u poluzavršnici Kupa BiH, „svaka pobjeda je pobjeda i sve će ovisiti o nama; ako budemo pravi onda neće biti problema“.

„Nećemo podcijeniti TOŠK, znate kakve znaju biti kup utakmice. Igrači, trener, uprava i navijači svjesni su značaja dvoboja protiv TOŠK-a i dat ćemo sve od sebe da prođemo, iako neće biti lako“, prisnažio je Sedloski.

Trener „Plavo-bijelih“ nije se složio s novinarskom konstatacijom da Široki ima problema u realizaciji, odnosno upitom hoće li konačno „procuriti“ protiv TOŠK-a, jer „svaku utakmicu zabijemo gol i stvorimo još tri-četiri stopostotne prigode“.

Za momčad neće sigurno konkurirati Ćorić, Jurić i Babić, a još dvojica-trojica nogometaša upitna su za sutrašnji nastup.

NK Široki Brijeg