GLASNOVIĆ ODGOVORIO LJUBIĆU: Tješite se gospodine, doktore Ljubiću, jer vama je utjeha jedino i preostaje

ŠIROKI BRIJEG – Predizborna kampanja je na samom vrhuncu i, na žalost, pokazala je i najniže granice do kojih je netko spreman ići kako bi osvojio mandat u Hrvatskom saboru. Ovaj put, na najprizemniji, najsramniji i najskandalozniji način, samozvani predstavnici hrvatskog naroda u BiH obrušili su se na hrvatske svetinje, hrvatske branitelje i hrvatskog generala Željka Glasnovića.

Rečenica da ‘Nije vrijeme ratnika i generala već racionalnih političara’ ući će u povijest kao najskandaloznija izdaja hrvatskih nacionalnih interesa od strane dragovoljnih darivatelja tuđe krvi i profesionalnih predizbornih polagača vijenaca na grobove i spomenike hrvatskih vitezova.

Kažete da nije vrijeme za ratnike i generale već za racionalne političare.

Znači li to da se vi, doktore Bože Ljubiću, smatrate racionalnim političarom?

Znači li to, doktore Ljubiću, da su hrvatski ratnici i generali iracionalni, ludi, neuračunljivi?

Kao nikada do sada, doktore Bože Ljubiću, Hrvati u BiH nisu imali potrebu za ratnicima i generalima, i to zbog vaše “racionalne politike”. Branitelji i generali i danas su živi i stup su hrvatskog bića u BiH. Ili bi vi, doktore Ljubiću, voljeli da im ‘konstatirate smrt’ jer nisu članovi HDZ-a BiH?

Kažete da je HDZ osnovao HVO, doktore Ljubiću. Hrvatski branitelji nisu bili stranačka vojska HDZ-a već obrambena, domoljubna hrvatska vojska. S obzirom da se vi, doktore Ljubiću, smatrate racionalnim političarom, teško je shvatiti da ne znate kakve posljedice ova vaša očajnička, predizborna i lažna izjava nanosi optuženim hrvatskim uznicima u Haagu.

Kažete da general Glasnović, junak Domovinskog rata, ne razumije Hrvate u BiH jer živi u Zagrebu? Hoćete reći da vi, doktore Ljubiću razumijete Hrvate u BiH, za razliku od generala Glasnovića koji je s njima krvario u Domovinskom ratu?

Licemjerno i nadmoćno govorite da general Željko Glasnović nije političar. I mora se priznati, tu ste u pravu. General Željko Glasnović nije političar, on je domoljub koji iznad svega ljubi Boga i svoj hrvatski narod, srcem, dušom i tijelom.

Sve do nedavno ste tvrdili u Hrvatskom saboru da Hrvatska ne može pomoći nikome, pa ni Hrvatima u BiH? Zašto onda toliko želite u Hrvatski sabor, doktore Ljubiću, i to gazeći kosti i živote najvećih hrvatskih sinova?

Poigravajući se zamjenom teza, po uzoru na komunističku UDBE, tvrdite da general Glasnović nema potporu branitelja i Hrvata u BiH.

Tješite se gospodine, doktore Ljubiću, jer vama je utjeha jedino i preostaje.
Bog i Hrvati!

Izborni stožer generala Željka Glasnovića