Gavran: Konsolidacija momčadi prioritet

LJUBUŠKI – Iza ljubuške Sloge je prvi tjedan priprema za nastavak sezone u Prvoj ligi FBiH. U klubu se uvelike radi na slaganju igračkog kadra koji će iznijeti teret proljetnog dijela prvenstva, a momčad je u subotu odigrala i prvu prijateljsku utakmicu.

U susretu s juniorima Širokog Brijega, šareni sastav Sloge pretrpio je poraz od 4:1.

– Nisam zadovoljan rezultatom i igrom, ali moramo uzeti u obzir da je to naša prva pripremna utakmica i da nam je sastav potpuno izmijenjen, a igrali smo i na drukčijoj podlozi. U fazi smo stvaranja momčadi i tek nam predstoji uigravanje, rekao je trener Sloge Boris Gavran.

Što se tiče igračkog kadra, u Slogi više ne računaju na nekoliko igrača od kojih se očekivalo mnogo više, a u timu nema ni nekolicine igrača koja se nije uspjela nametnuti pa su odlučili potražiti novu sredinu.

Tako rubriku ‘odlasci’ zasad čine: Mario Jokić, Blaž Pažin, Mladen Stjepanović, Moussa Diabang, Sanjin Todorović, Mirsad Ramić, Nedžad Serdarević, Mirko Jelčić, Ante Pinjuh, Slaven Hrstić…

Nekoliko je prinova došlo na Babovac sa Slogom odraditi pripreme i pokušati se nametnuti, a među njima prednjače Ljubušaci koji su jesenas igrali u drugim sredinama, no sada su spremni pomoći Slogi u nastavku prvenstva. Pored domaćih, na pripremama su i internacionalci pa je tako na probu doveden i provjereni napadač iz Moldavije kako bi Sloga imala što jači kadar s kojim će pokušati izboriti ostanak u prvoligaškom društvu.

Ljubušaci su u potrazi za pojačanjima na svim pozicijama, a prioritet su igrači napada i veznog reda.

– U narednom periodu nam predstoji sklapanje momčadi jer smo tanki na nekoliko pozicija, a odigrati ćemo još nekoliko prijateljskih utakmica. Još je rana faza priprema tako da nam je za početak prioritet konsolidacija momčadi, zaključio je Gavran.

Sloga.ba